Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:28:16 GMT

معرفی دو نمونه از تقویم های آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۴۹۷۴

معرفی دو نمونه از تقویم های آنلاین

برای هر یک از ما ممکن است بارها پیش امده باشد که تاریخ روزها را فراموش کنیم، فراموش کنیم در روز چندم هفته قرار داریم و یا امروز چندم برج است. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ برای هر یک از ما ممکن است بارها پیش امده باشد که تاریخ روزها را فراموش کنیم،  فراموش کنیم در روز چندم هفته قرار داریم و یا امروز چندم برج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این صورت ممکن است از شخصی در اطرافمان سوال کنیم و یا به تقویم همراهمان نگاهی بیاندازیم. حتی می توانیم این مورد را گوگل کنیم.

تقویم های بسیاری در انواع مختلف ساخته شده اند تا ما حواسمان به روزهایمان باشد چرا که در زندگی پرشتاب امروزی اگر گذر روزها را فراموش کنیم، ممکن است موقعیت های بسیاری را از دست بدهیم.

برای نگه داتشن حساب روزها می توانیم از سالنامه های کاغذی و یا تقویم های دیجیتال استفاده کنیم. همچنین بسیاری از وب سایت ها نیز در زمینه تاریخ و زمان به ارائه خدمات مشغولند، می توانیم از چنین وب سایت هایی نیز بهره ببریم.

برای مثال در ابزار تاریخ امروز   8 باکس  می توانید تاریخ روز جاری را هم زمان در هر سه گاهشماری هجری شمسی، هجری قمری و همچنین گاهشماری میلادی ببینید. همچنین ساعت رسمی کشور نیز در این ابزار نمایش داده شده است.

 از دیگر امکاناتی که این وب سایت در زمینه تاریخ ارائه می دهد، تبدیل کردن تاریخ از یک گاهشماری به گاهشماری دیگر است. برای مثال با استفاده از چنین امکانی می توان تاریخ را از گاهشماری هجری شمسی به گاهشماری هجری قمری و یا میلادی و یا بالعکس تبدیل کرد.

همان طور که احتمالا می دانید گاهشماری رسمی در ایران گاهشماری هجری شمسی است. اما غالب نقاط دنیا از گاهشماری میلادی استفاده می کنند، به طوری که این گاهشماری هم اکنون در تمامی کشورهای دنیا به غیر از چهار کشور ایران، افغانستان، نپال و اتیوپی به عنوان گاهشماری رسمی مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل است که ما در بسیاری مواقع برای ارتباط با سایر کشورهای دنیا باید تاریخ را از گاهشماری شمسی به میلادی و یا بالعکس تبدیل کنیم.

لزوم تبدیل کردن تاریخ از گاهشماری شمسی به قمری نیز برمی گردد به اعتقادات و دین و مذهب ما ایرانیان. ما مسلمانیم و گاهشماری قمری گاهشماری مسلمانان جهان است. مراسم مذهبی ما از قبیل اعیادی چون فطر و قربان و غدیر و یا ایام سوگواری چون دهه محرم بر اساس این گاهشماری برپا داشته می شود.

یکی دیگر از امکاناتی که این سرویس فراهم کرده است ساعت جهانی است. چنان چه می دانید ساعت در کشورهای مختلف جهان با هم متفاوت است، چرا که کشورهای مختلف در مناطق زمانی مختلفی قرار دارند. در سرویس ساعت جهانی این وب سایت شما قادر خواهید بود تا ساعت کنونی هر کشوری از دنیا را بدانید.

ابزار مربوط به محاسبه کردن سن از دیگر ابزارهای موجود در این سرویس است. با وارد کردن تاریخ تولد خود در این ابزار می توانید سن دقیق خود را برحسب سال، ماه و حتی روز مشاهده کنید.

البته این وب سایت تنها شامل ابزارهایی در حوزه زمان و تاریخ نیست. بلکه شامل ابزارهایی در حوزه جغرافیا و نقشه، محاسبه اوقات شرعی و همچنین تبدیل کردن واحدها به هم نیز می باشد. اما چون بحث در خصوص تاریخ بود تنها به این مورد پرداختیم.

وب سایت دیگری که در اینجا قصد داریم به آن بپردازیم، timeanddate.com  است. این سرویس نیز از جمله وب سایت های بسیار موفق خارجی در حوزه تقویم و زمان است.

این وب سایت شامل بخش های مختلفی همچون ساعت جهانی، مناطق زمانی، آب و هوا ، انواع تایمرها و گاهشماری های مختلف می شود.

  در صفحه اول این وب سایت در بخش current time ساعت را به وقت محل سکونت خود مشاهده خواهید کرد، البته اگر در تنظیمات مرورگر، لوکیشن را فعال کرده باشید. اما تاریخ نمایش داده شده در این صفحه تاریخ در گاهشماری میلادی است.

پس از تاریخ کادر مربوط به ساعت جهانی نیز در صفحه اول فعال است با وارد کردن شهر مد نظر خود در هر گوشه ای از دنیا صفحه ای مربوط به آن شهر باز می شود و می توانید ساعت کنونی آن شهر را ببینید. نه تنها ساعت بلکه اطلاعات دیگری  نظیر طول و عرض جغرافیایی آن منطقه، وضعیت کنونی هوا، پیش شماره تلفن، ساعت طلوع و غروب آفتاب در آن ناحیه نیز قابل مشاهده است.

دو وب سایت 8box.ir  و  timeanddate.comکه در اینجا معرفی شدند، دو نمونه از بهترین وب سایت هایی هستند که در داخل و خارج از کشور در زمینه تاریخ و زمان فعالیت دارند.

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فراموش کنیم وب سایت ساعت جهانی روز چندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۴۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین

متقاضیان با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ لغایت ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ نسبت به ثبت نام از طریق این سایت اقدام کرده و این آزمون در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۱ برگزار خواهد شد.
در این مرحله فقط ۶۳ نفر در ۱۵ دستگاه اجرایی شامل سازمان‎های انتقال خون، اقتصاد و دارایی، تعاون و کار و رفاه اجتماعی، حمل و نقل جاده‌ای، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، صنعت و معدن و تجارت، راه و شهر سازی، گمرک، محیط زیست، منابع طبیعی، میراث فرهنگی و گردشگری، نوسازی مدارس، ورزش و جوانان استخدام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • ساعت پخش زنده بازی رم و بایرلورکوزن از تلوزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی چلسی و تاتنهام‌ + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج ‌از تلویزیون +شبکه سه و پخش آنلاین
  • انهدام باند قمار و شرط‌بندی آنلاین در گلستان
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روز کارگر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / تاریخ دقیق روز کارگر در سال ۱۴۰۳
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین